HeyNay

Ask me anythingArchive

STÄDEL MUSEUM EXTENSION, GERMANY. Schneider + Schumacher constructed a super cool subterranean space with a grand central staircase and 195 circular skylights, which creates an awesome white patterned effect on the museum lawn.

26 notes

  1. ruhevoll reblogged this from tacticalshoyu
  2. bocadebuho reblogged this from tacticalshoyu
  3. lapeskada reblogged this from tacticalshoyu
  4. gollywholly reblogged this from tacticalshoyu
  5. feizalkarim reblogged this from tacticalshoyu
  6. thaslush reblogged this from tacticalshoyu
  7. moderndetails reblogged this from tacticalshoyu and added:
    How to build differently: by going downwards instead of upwards. Amazing! Comment construire autrement: monter vers le...
  8. vickieinsidethebox reblogged this from tacticalshoyu
  9. somewhereintheverse reblogged this from tacticalshoyu
  10. michisaurus reblogged this from tacticalshoyu
  11. pansk3 reblogged this from tacticalshoyu
  12. archheart reblogged this from tacticalshoyu
  13. tender-is-the reblogged this from herewhereyouarent
  14. ladyriver reblogged this from tacticalshoyu
  15. herewhereyouarent reblogged this from tacticalshoyu
  16. markelf reblogged this from tacticalshoyu
  17. businessbot reblogged this from tacticalshoyu
  18. tacticalshoyu posted this